Prijave za ICT Supergirls 2019 su otvorene!

U utorak, 07.05.2019., vidimo se u ZICER-u (Zagrebačkom inovacijskom centru na Zagrebačkom Velesajmu) od 13 sati.

 

Očekuju te inspirativna predavanja uspješnih poslovnih žena i ICT stručnjakinja kojime želimo potaknuti djevojke i mlade žene da prepoznaju karijerne prilike u ICT sektoru i odvaže se na promjenu karijere!

Razgovarat će se tome kako je IT područje prepuno potencijala koji se ne iskorištavaju dovoljno, te da su u ovoj industriji uspješni i mladi stručnjaci koji se nisu obrazovali na tehnološkim fakultetima.

Prilika za učenje nikad dosta, tako da će djevojke u sklopu ICT Supergirls konferencije imati priliku prijaviti se za sudjelovanje u mentorskom programu konferencije i učiti od poslovnih žena koje su svoj put u IT-u već pronašle.

Kako se prijaviti?

Želite besplatno sudjelovati na ovogodišnjem izdanju ICT Supergirls? Klikom na link jednostavno se prijavite na event, a možete izraziti svoj interes i označiti dolazak i na Facebook stranici eventa.

 

Za one koje žele znati više

Zašto ICT Supergirls event?

Do sada je „ITU’s Girls in ICT Day“  event obilježen u 160 zemalja svijeta s više od 7200 događanja u kojem je sudjelovalo preko 244 tisuća djevojaka i žena širom svijeta. ICT Supergirls hrvatska je inačica globalnog eventa u organizaciji tvrtke Lemax.

O čemu će se pričati?

  • Znate li da obrazovanje na tehničkim fakultetima nije preduvjet da bi se zaposlili u IT-u?
  • Bježite li od oglasa za posao u kojima se ne prepoznajete u 100% očekivanja i bojite li se nepoznatih pozicija?
  • Imate li dovoljno informacija o svim prilikama koje se nude u ICT industriji?
  • Imate li pitanja i nedoumice o poslovima u ICT industriji, a nemate ih kome postaviti?