Lemax ICT Supergirls 2023

Prijave za ICT Supergirls 2023 su otvorene!

U utorak, 25.04.2023. se vidimo na ICT Supergirls, u prostorima Visokog učilišta Algebra (Gradišćanska ul. 24, Zagreb) od 12:30 sati. 

Očekuju te inspirativna predavanja uspješnih poslovnih žena i ICT stručnjakinja kojima želimo potaknuti djevojke i mlade žene da prepoznaju karijerne prilike u ICT sektoru i odvaže se na promjenu karijere.

Razgovarat će se tome kako je IT područje prepuno potencijala koji se ne iskorištavaju dovoljno, te da su u ovoj industriji uspješni i mladi stručnjaci koji se nisu obrazovali na tehnološkim fakultetima.

Prilika za učenje nikad dosta, tako da će djevojke u sklopu ICT Supergirls konferencije imati priliku prijaviti se za sudjelovanje u Mentoring Byte-u – volonterskoj inicijativi kojoj je cilj osnaženje lokalne IT zajednice kroz međusobno pomaganje i dijeljenje znanja putem besplatnog i volonterskog mentorskog programa. 

Pridruži se inicijativi koja ima za cilj ohrabriti djevojke i žene u ostvarivanju karijera u ICT i STEM djelatnostima te time potpuno ugasiti rodno stereotipne predrasude.

Više o cjelokupnom rasporedu pronađi na linku.

Kako se prijaviti na ICT Supergirls?

Želite besplatno sudjelovati na ovogodišnjem izdanju ICT Supergirls? Klikom na link se jednostavno možete prijaviti na event.

Za one koje žele znati više

Zašto ICT Supergirls event?

Do sada je „ITU’s Girls in ICT Day“  event obilježen u 160 zemalja svijeta s više od 7200 događanja u kojem je sudjelovalo preko 244 tisuća djevojaka i žena širom svijeta. ICT Supergirls hrvatska je inačica globalnog eventa u organizaciji tvrtke Lemax.

O čemu će se pričati?

  • Znate li da obrazovanje na tehničkim fakultetima nije preduvjet da bi se zaposlili u IT-u?
  • Bježite li od oglasa za posao u kojima se ne prepoznajete u 100% očekivanja i bojite li se nepoznatih pozicija?
  • Imate li dovoljno informacija o svim prilikama koje se nude u ICT industriji?
  • Imate li pitanja i nedoumice o poslovima u ICT industriji, a nemate ih kome postaviti?