Mlada si, perspektivna, gladna izazova i željna uspjeha?

Još ne znaš kojim putem krenuti nakon srednje škole? Studiraš na fakultetu koji nema veze s IT-om, i nisi sigurna trebaš li razmatrati IT kao svoje buduće područje rada? Iako ti tehnologija zvuči zanimljivo, o njoj ne znaš previše i uvjerena si da je to industrija namijenjena isključivo dečkima?! Ne moraš se ponašati kao muškarac da bi uspjela u tehnološkoj industriji. Bez obzira što možda nisi sigurna ili misliš da to nije za tebe, budi hrabra, pomakni granice i izaberi karijeru u ICT-u! Moćno je biti drugačiji!

Povodom međunarodnog „Girls in ICT day“, koji se tradicionalno održava svake godine u travnju, „ICT Supergirls 2022“ kako bismo ti pokazali da je ICT sektor rezerviran jednako za muškarce i žene, te da u ovom području svi mogu biti uspješni. Zvuči zanimljivo?

prijava ICT Supergirls

Mjesto: Visoko učilišta Algebra (Gradišćanska ul. 24, Zagreb)
Vrijeme: 13 sati

Također, ukoliko razmišljaš o mogućnostima i izazovima poslovnog svijeta, imaš mnogo pitanja, a nisi sigurna gdje potražiti odgovore, možeš se uključiti u naš mentorski program “You can do IT. Sudjelovanje u mentorskom programu neovisno je o sudjelovanju na ICT Supergirls 2022 eventu.

Proširi vidike, saznaj potrebne informacije i dodatno razvij svoje samopouzdanje!