Tanja Džido

Osnivačica platforme Shhhefica i pokretačica prve konferencije koja promovira ženske vještine vodstva – The Art of Feminine Leadership. 

2019. je dobila međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards, kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike, u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu.

U šest godina poduzetništva radila je kao savjetnica za više od 100 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 2000 ljudi.

Autorica je knjige Budi Shhhefica svog života koja se i 3 godine nakon izdavanja uspješno prodaje. 

Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 19 tisuća vrijednih konekcija, a globalno se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji. 

Tea Zavacki

Tea je biznis mentorica za lifestyle poduzetnike i freelancere te osnivačica #radimposvom brenda.

Često drži predavanja na regionalnim konferencijama, među kojima je i TEDx

Njen rad prati zajednica od 25.000 kreativaca i poduzetnika na različitim platformama na kojima često dijeli svoju priču kako je od inženjerke elektrotehnike postala poduzetnica i izgradila – posao po svom.

U samo 5 godina, izgradila je prepoznatljiv brend i radila s više od 450 regionalnih i međunarodnih poduzetnika na repozicioniranju i izgradnji posla koji vole.

Kristina Ercegović

Serijska poduzetnica, poslovna savjetnica za male poduzetnike, autorica knjiga o poduzetništvu i predavačica na temu poduzetništva.

Osnovala je Herakleu, prvu agenciju u Hrvatskoj specijaliziranu za mystery shopping. 

Vodi vlastitu tvrtku Zaokret u sklopu koje projektom Business Caféa umrežava i educira male poduzetnike, savjetujući ih kako da pokrenu, izgrade i prodaju svoj biznis bez da pritom izgore.

Redovito piše kolumne, knjige i vlastiti blog, a od 2019. pokrenula je i vodi portal, konferenciju, radionice, retreate i VIP klub Žene i novac.

Čest je gost predavač, mentor i moderator panela na raznim poslovnim konferencijama te poslovni influencer.

Sandra Kujundžić Drašković

Dalmatinka u Zagrebu, FERovka, menadžerica u IT industriji, mama.

Devet godina je radila u telekomu, od prve pozicije mrežaša do direktorice preko 300 ljudi. Nakon toga, pridružuje se startup sceni te paralelno osniva i startup zvan obitelj.

Izlaskom iz startup tržišta, prelazi u jednu od većih domaćih softverskih kompanija gdje vodi poslovnu jedinicu s klijentima iz telekom i energetskog sektora. 

Daljnji razvoj karijere vodi ju na COO i zatim General Manager poziciju jedne programerske kompanije unutar medijskog tržišta. 

Njena poslovna ljubav su podaci, strukture, analiza, priče, zaključci. Slijedeći tu strast, postala je podpredsjednica globalne poslovne inteligencije i razvoja softvera.