Mlada si, perspektivna, gladna izazova i željna uspjeha?

Još ne znaš kojim putem krenuti nakon srednje škole? Studiraš na fakultetu koji nema veze s IT-om, i ne znaš da li da uopće gledaš IT kao svoju budućnost? Iako ti tehnologija zvuči zanimljivo, o njoj ne znaš previše i uvjerena si da je to industrija namijenjena isključivo dečkima?! Ne moraš se ponašati kao muškarac da bi uspjela u tehnološkoj industriji. Bez obzira što možda nisi sigurna ili misliš da to nije za tebe, budi hrabra, pomakni granice i izaberi karijeru u ICT-u! Moćno je biti drugačiji!

Pozivamo te da nam se povodom međunarodnog „Girls in ICT day“ pridružiš na „ICT Supergirls 2017“ eventu, u srijedu 26.4.2017. s početkom u 12 sati kako bismo baš tebe zaintrigirale tehnologijom i pokazale ti potpuno novi, najperspektivniji svijet danas i kako se ti uklapaš.

Kao i prethodnih godina pripremili smo brojna zanimljiva predavanja naših kolegica, ali i uspješnih poslovnih žena sa ICT scene koje će ispričati svoje životne priče i iskustva u informacijsko – komunikacijskoj tehnologiji-–> Mia Biberović – izvršna urednica Netokracije, Iva Biuk – UX dizajnerica u Amphinicy Technologies, Martina Grgić – suosnivačica Smart Lumies-a i Ivana Herceg Batić – voditeljica marketinga za Cedevitu u Atlantic Grupi.

Cilj je da te kroz uspješne karijerne priče, radionice, networking, i primjere dobre prakse potaknemo da zamisliš svoju budućnost u tehnologiji, stekneš nove vještine i znanja, i ostvariš poslovne kontakte te tako pozitivno utječeš na osobnu karijeru i društvo u cjelini.

Također ove godine uveli smo mentorski program “You can do IT” kako bi ti uspješne žene pomogle da stekneš novo znanje i iskustvo, proširiš horizonte i podigneš samopouzdanje.

Cijeli event će na jednom mjestu okupiti veliki broj studentica i djevojaka tvoje dobi, te iskusnih IT stručnjakinja od kojih ćeš kroz zanimljiv program imati priliku dobiti odgovore na pitanja o odabiru karijere, ženama u ovom sektoru, te općenito prednostima i izazovima koje ICT pruža.

Uz poučna i zanimljiva predavanja, veselu i opuštajuću atmosferu imat ćeš imati priliku sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj ćeš imati mogućnost osvojiti vrijednu nagradu!

Pridruži nam se i već sada rezerviraj svoje vrijeme najkasnije do 23. travnja „ICT SUPERGIRLS 2017“ jer za nova iskustva, networking i ostvarenje snova ne treba ti lova!  Dovoljno je da putem putem prijavne forme ostaviš svoje  podatke.

Veselimo se našem zajedničkom susretu na ICT Supergirls 2017!