Peti mjesec rezerviran je za peto izdanje hrvatske inačice globalne inicijative „ITU’s Girls in ICT Day”  koju pod nazivom „ICT Supergirls“ organizira tvrtka Lemax.

Do sada je u cijelom svijetu obilježen u 160 zemalja s više od 7200 događanja u kojem je sudjelovalo preko 244 tisuća djevojaka i žena širom svijeta. Ove godine za event oslobodite utorak, 7. svibnja od 13h, i pridružite nam se u ZICER-u, Zagrebačkom inovacijskom centru, na Velesajmu.

“Kroz ICT Supergirls event sad već tradicionalno pokušavamo svojim snagama ohrabriti žene u njihovom profesionalnom razvoju te time pridonijeti ICT industriji koja se svakodnevno bori s manjkom kvalitetnih kadrova,” izjavila je Nataša Kapov, začetnica inicijative.

Kroz zanimljiva predavanja uspješnih poslovnih žena iz ICT industrije trudimo se pokazati kako je područje prepuno potencijala koji se ne iskorištavaju dovoljno, te motivirati žene i djevojke da prepoznaju prilike i prihvate izazove u informacijsko – komunikacijskoj tehnologiji!

O detaljima programa eventa, predavačima i medijskim pokroviteljima pisat ćemo narednih dana na službenoj stranici eventa i na Facebooku, zato stay tuned!

Vidimo se uskoro!

#YoucandoIT